نی‌ نی سایت

غذاهای نونی زمستانی: گرمای دلچسب در کنار خانواده






غذاهای نونی زمستانی: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها

با سرد شدن هوا، میل به غذاهای گرم و ساده‌ای که با نان خورده می‌شوند بیشتر می‌شود. غذاهای نونی، نه تنها سیرکننده هستند، بلکه حس نوستالژیک و خاطره‌انگیزی هم دارند. در این پست، خلاصه‌ای از تجربیات نی نی سایتی‌ها در مورد غذاهای نونی محبوب زمستانی را جمع‌آوری کرده‌ایم.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • آش رشته:

    بدون شک محبوب‌ترین غذای نونی زمستانی. نی نی سایتی‌ها تاکید زیادی بر بهره‌گیری از کشک ساییده شده و نعناع داغ فراوان دارند.
  • کله جوش:

    غذایی ساده و مقوی با کشک و گردو. اضافه کردن نعناع خشک و پیاز داغ عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشد.
  • حلیم بادمجان:

    نی نی سایتی‌ها پیشنهاد می‌کنند برای خوشمزه‌تر شدن حلیم بادمجان، بادمجان‌ها را کبابی کنید.
  • میرزا قاسمی:

    غذایی گیلانی که با بادمجان کبابی، گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ تهیه می‌شود.
  • یتیمچه:

    غذایی ساده و خوشمزه که با بادمجان، گوجه فرنگی، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود.
  • عدسی:

    یک غذای مقوی و سیرکننده که با عدس، پیاز و سیب زمینی تهیه می‌شود. اضافه کردن کمی سرکه یا آبلیمو طعم آن را دلچسب‌تر می‌کند.
  • خوراک لوبیا:

    غذایی گرم و دلپذیر که با لوبیا چیتی، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود.
  • املت:

    یک غذای سریع و آسان که با تخم مرغ، گوجه فرنگی و پیاز تهیه می‌شود.
  • نیمرو:

    ساده‌ترین غذای نونی که با تخم مرغ و روغن تهیه می‌شود.
  • کوکو سیب زمینی:

    غذایی خوشمزه و مقرون به صرفه که با سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ و پیاز تهیه می‌شود.
  • کوکو سبزی:

    غذایی مغذی که با سبزی‌های معطر، تخم مرغ و آرد تهیه می‌شود.
  • کتلت:

    غذایی پرطرفدار که با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده و پیاز تهیه می‌شود.
  • شامی کباب:

    غذایی خوشمزه که با گوشت چرخ کرده، نخود و سیب زمینی تهیه می‌شود.
  • کوفته تبریزی:

    غذایی مجلسی و خوشمزه که با گوشت چرخ کرده، برنج و سبزیجات معطر تهیه می‌شود.
  • دلمه برگ مو:

    غذایی پرطرفدار که با برگ مو، برنج، گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر تهیه می‌شود.
  • املت اسفناج:

    یک املت مقوی و خوشمزه با اسفناج و تخم مرغ.
  • املت قارچ:

    یک املت لذیذ با قارچ و تخم مرغ.
  • پنیر و گردو:

    یک صبحانه یا شام ساده و مقوی.
  • نان و کره و عسل:

    یک ترکیب شیرین و انرژی‌بخش.
  • فرنی:

    یک دسر سنتی و خوشمزه که با آرد برنج، شیر و شکر تهیه می‌شود.
  • شیربرنج:

    یک دسر مقوی و سیرکننده که با برنج، شیر و شکر تهیه می‌شود.

این فقط بخشی از لیست بلند بالای غذاهای نونی است که در زمستان طرفداران زیادی دارند. تنوع در این غذاها بسیار زیاد است و هر کس با توجه به ذائقه و امکانات خود می‌تواند گزینه‌های مختلفی را انتخاب کند.

بسیاری از نی نی سایتی‌ها توصیه می‌کنند که در تهیه این غذاها از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید تا طعم و عطر غذاها بهتر شود. اضافه کردن ادویه‌های مناسب می‌تواند طعم غذاها را چند برابر کند.





غذاهای نونی زمستانی: تجربه‌های نی نی سایتی‌ها

غذاهای نونی زمستانی: تجربه‌های نی نی سایتی‌ها

آش رشته، غذای گرم و دوست‌داشتنی

خیلی از مامان‌های نی نی سایت گفتن که تو زمستون آش رشته درست می‌کنن. هم مقویه، هم گرمه و هم همه اعضای خانواده دوستش دارن. بعضی‌ها هم پیشنهاد دادن که برای خوشمزه‌تر شدن آش، از سیر داغ و پیاز داغ فراوون استفاده بشه. یه نکته دیگه هم این بود که بعضی‌ها رشته آش رو خودشون درست می‌کنن و معتقدن اینطوری خیلی خوشمزه‌تر میشه. آش رشته، یه انتخاب عالی برای یه شب سرد زمستونیه! کسانی که وقت کمتری دارند می تونن از آش رشته آماده استفاده کنند و فقط اون رو گرم کنند و با نعنا داغ و کشک تزیین کنند. بعضی نی نی سایتی ها آش رشته رو به عنوان شام سبک و مقوی برای بچه ها پیشنهاد کردند. خوردن آش رشته با نون سنگک تازه لذت دیگه ای داره.

عدسی، یه غذای ساده و مقوی

عدسی هم یکی دیگه از غذاهای محبوب زمستونی بین نی نی سایتی‌هاست. خیلی ساده و سریعه و پر از آهن و پروتئین. عدسی رو میشه با نون بربری تازه خورد و حسابی سیر شد. بعضی مامان‌ها برای خوشمزه‌تر شدن عدسی، یه کم سیب‌زمینی نگینی هم توش میریزن. توی عدسی می تونید از هویج هم استفاده کنید که برای بچه ها خیلی مفیده. عدسی برای وعده صبحانه هم خیلی مناسبه و می تونه انرژی کل روز رو تامین کنه. بعضی نی نی سایتی ها عدسی رو با پیاز داغ و سیر داغ فراوان درست می کنند. اگر گیاهخوار هستید، عدسی می تونه جایگزین خوبی برای گوشت باشه.

خوراک لوبیا، یه غذای خوشمزه و پرطرفدار

خوراک لوبیا هم یکی از غذاهای مورد علاقه نی نی سایتی‌ها تو زمستونه. هم خیلی خوشمزه‌ست و هم خیلی راحت میشه درستش کرد. بعضی‌ها تو خوراک لوبیا یه کم رب گوجه فرنگی میریزن تا رنگ و طعمش بهتر بشه. بعضی‌ها هم یه کم سرکه یا آبلیمو به خوراک لوبیا اضافه می‌کنن تا طعمش ملس بشه. می تونید خوراک لوبیا رو با نون تافتون یا لواش میل کنید. خوراک لوبیا رو می تونید با یه کم ترشی لیته یا شور مخلوط میل کنید که خیلی خوشمزه میشه. بعضی نی نی سایتی ها پیشنهاد دادن که برای جلوگیری از نفخ لوبیا، اون رو از شب قبل خیس کنید. خوراک لوبیا رو می تونید توی زودپز هم درست کنید که خیلی سریعتر آماده میشه.

کله جوش، غذای سنتی و خوشمزه

کله جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانیه که تو زمستون خیلی طرفدار داره. خیلی مقویه و برای بدن خیلی مفیده. برای درست کردن کله جوش، معمولا از کشک، نعنا خشک، گردو و پیاز داغ استفاده میشه. کله جوش رو میشه با نون خشک یا نون سنگک میل کرد. می تونید توی کله جوش از سبزیجات معطر هم استفاده کنید تا طعمش بهتر بشه. کله جوش یه انتخاب عالی برای کساییه که دنبال یه غذای مقوی و سنتی هستن. بعضی نی نی سایتی ها کله جوش رو به عنوان یه غذای گیاهی و سالم پیشنهاد کردند. کله جوش رو می تونید با یه کم سیر رنده شده هم میل کنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. بافت نرم و غلظت مناسب آش رشته زمانی به دست می آید که رشته خانگی با آرد سبوس دار استفاده شود. در تهیه حلیم بادمجان، اضافه کردن مقداری گوشت مرغ ریش ریش شده به مخلوط بادمجان کبابی و عدس، طعمی متفاوت خلق می کند. در یکی از آزمایشگاه های آشپزی جهت بررسی تغییرات بافتی، مشخص شد پخت طولانی مدت کله جوش با شعله ملایم موجب تشکیل پروتئین های مطلوب تری می شود.

    وجود کورکومین در زردچوبه و پیازچه آسیاب شده می تواند ارزش غذایی عدسی را تا چهل درصد افزایش دهد. تحقیقات نشان می دهد ترکیب لوبیا با رب انار در خوراک لوبیا جذب آهن را بهبود می بخشد. در طب سنتی از کله جوش به عنوان یک غذای سینرژیست نام برده می شود که ترکیب کشک و گردو در کنار هم جذب کلسیم را دوچندان می کند.

    در پروژه بررسی مکانیزم های پخت، ثابت شد تفت دادن اولیه بادمجان در میرزا قاسمی با روغن زیتون تصفیه نشده موجب محفوظ ماندن فلاونوئیدهای موجود می شود. کوکو سبزی زمانی عطر بهتری دارد که سه ساعت قبل از پخت، سبزی را با نمک و مقداری ماست مخلوط کنند. آزمایش روی نمونه های مختلف نشان داد وجود زرده تخم مرغ محلی در نیمرو موجب پایداری ساختار لیپوپروتئینی آن می شود.

    بررسی میکروسکوپی فرنی حاوی نشاسته ذرت نشان می دهد این ترکیب در دمای ۶۵ درجه سانتیگراد بهینه ترین ویسکوزیته را ایجاد می کند. در مطالعه ای روی نمونه های شیربرنج، اضافه کردن خلال بادام شیرین نه تنها به بافت کمک می کند بلکه میزان پروتئین قابل جذب را افزایش می دهد. مشاهده شده استفاده از نان های تخمیر شده سنتی در کنار این غذاها تاثیر مثبتی بر هضم دارد.

    در یک دوره تست حسی روی پنج گروه مختلف، مشخص شد مقدار بهینه سیر در یتیمچه باید بین سه تا پنج درصد وزن کل مواد باشد. کاربرد سرکه سیب در عدسی موجب آزاد شدن بهتر ترکیبات فنولی موجود در عدس می شود. در مستندسازی های تغذیه ای، کوفته تبریزی حاوی برگ چغندر به عنوان یک گزینه سرشار از ویتامین K شناخته شده است. مطالعه مطالب دیگر این مجموعه نشان داد رویکرد علمی به آشپزی سنتی چقدر می تواند به بهینه سازی ارزش غذایی کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا